Nyitólap
 

  Motor keresés
 

  Hirdetésfeladás
 

  SMS hirdetéskiemelés
 

  Állapotfelmérés
 

  Adásvételi minta
 

  Adásvétel ügyintézés
 

  Eredetvizsga
 

  Jogosítvány
 

  Ne vedd meg!
 

  Motorbontók
 

  Robogó alkatrészek
 

  Rendezvények
 

  Újmotor árak
 

  Kapcsolat
 

  Email
 

  Médiaajánló
 
   
h i r d e t é s
h i r d e t é s
BMW 1200RT , 3,200,000 Ft

ÁLTALÁNOS
2010. 6.hó , sötétszürke, vizsga: 2018.08., 55.000 km, 2. tulajdonos,

MŰSZAKI ADATOK
1200 ccm, 2 hengeres boxer motor, 110 Le lég és olajhűtés, szabályozott katalizátor, 6 sebességes váltó, kardánhajtás, dupla tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 260 kg,

LEÍRÁS
ESA, Tempomat, kipörgésgátló, markolat fűtés, ülés fűtés első+utas, ABS, gyári alacsonyított ülés, két gyári oldaldoboz, Michelin Pilot Road 4 jó állapotú gumik, GPS tartó, végig vezetett szervizkönyv, frissen szervizelve, 4,5 literes fogyasztással, 2017-es szezonra felkészítve, gondos tulajtól szép és kitünő állapotban eladó. Ha valóban egy jól karbantartott motort szeretnél valós kilóméterrel, gyere el nézd meg nem fogsz csalódni. 2014 augusztusa óta van nálam, 38 ezer kilóméterrel vásároltam, bevizsgáltatható. A motort Olaszországból való, saját részre hozattam. Ha valakinek ez kizáró ok lenne az kérem ne is keressen. Az ár az TÉLI AKCIÓS ár!! A motorhoz adom a következőket: Wunderlich bukócső, ködlámpák, GPS tartó. Oldaldobozokba belső táskák, plussz még egy szintén fűthető ülésgarnitúra amit kedvedre alakíthatsz, míg megmarad a gyári alacsonyított ülésed. Givi Maxia 55 literes topcase beépített féklámpával. Ha hosszú túrákra mennél ezeket már nem kell megvásárolnod súlyos százezrekért. Köszönöm hogy elolvastad a hirdetésemet. Valamiért nem enged képet feltölteni. Kérésre küldök képet.

ÉRDEKLŐDNI
Győr-Moson-Sopron megye, Gyor
telefon: 309271341
karikojanos@gmail.com
Figyelem!

Sok a becsületes hirdető, de sajnos sok a hiszékenységet kihasználó csaló is! Ha egy hirdetés telefonszáma nem elérhető, ha a hirdető irrálisan alacson áron hirdet, ha a hirdetés nincs rendesen kitöltve, az gyanakvásra adhat okot.

  • Ne utalj pénzt úgy, hogy nem láttad az autót/motort élőben is!
  • Ne küldj pénzt Western Union vagy egyéb készpénzküldő megoldással!
  • Ne utalj pénzt szállítócégeknek, hogy majd ők leszállítják, bármilyen szép is a honlapjuk!
Bevett csalási gyakorlat, hogy az eladó azt állítja, hogy a autót/motort magyarországról vásárolta, magyar rendszám van rajta, és majd az XY szállítócég leszállítja Magyarországra. És ne neki, hanem a szállítócégenk küld a pénzt, mert majd ő is akkor kapja meg, ha átvetted az autót/motort! Vigyázz a pénzedre, ne dőlj be!
BMW 1200RT, 1. kép
BMW 1200RT, 2. kép
BMW 1200RT, 3. kép
BMW 1200RT, 4. kép
BMW 1200RT, 5. kép
BMW 1200RT, 6. kép


 

www.használtmotor.hu - info@hasznaltmotor.hu - jogi közlemény - hirdetési árak - ©2005