Nyitólap
 

  Motor keresés
 

  Hirdetésfeladás
 

  SMS hirdetéskiemelés
 

  Állapotfelmérés
 

  Adásvételi minta
 

  Adásvétel ügyintézés
 

  Eredetvizsga
 

  Jogosítvány
 

  Ne vedd meg!
 

  Motorbontók
 

  Robogó alkatrészek
 

  Rendezvények
 

  Újmotor árak
 

  Kapcsolat
 

  Email
 

  Médiaajánló
 
   
h i r d e t é s
h i r d e t é s
YAMAHA DT 50 , 150,000 Ft

ÁLTALÁNOS
1988. 10.hó , fehér, vizsga: van,

MŰSZAKI ADATOK
49 ccm, hengeres motor, 5 Le

LEÍRÁS
Eladó szeretett Yamaha dt 50 MX-em. Ez a második motorom, időt, Pénzt nem sajnálva csinositgattam, mert imádom a régi motorokat. Ezeknek lelke van. Imádom amikor megnézik megdicsérik. A motor kb 4000km-rel ezelőtt kapott másik hengert és új dugattyút itt vadonat új NGK gyertya lett beletéve. Csak és kizárólag XADO 2t olajjal volt használva, Kapott egy XADO tisztitó kurát (kis piros adalékanyag benzinbe kell tenni, bejáratáskor javasolt)Első-hátsó lánckerekek cserélve lettek, Illetve a lánc is. Levegőszürőt is kapott, Levegőszürő olajjal le lett kezelve. A motor tavaly (kb 1000km-el ezelött) lett a főtengely csapágy, szimmering kicserélve a blokkban.(koyo) Itt kapott vadonatúj Motul 2t-hez való váltóolajat. Kapott egy új hátsó,(képeken még a régi van)és egy első gumit, hozzávettem két vadonatúj belső gumit ami erősített. Ú dudát kapott, mert az elöző megadta magát. Új markolatott kapott illetve a kezelőszervek is újak. Vadonatúj gázbovden (bovdenház belseje teflonos) első teleszkóp gumiharang cserélve lett. Hátsó villa, hátső fék rudazat, Berugókar, kormányt fújva.(Képeken egymásik kormány van, Nem a gyári enduro, fémtisztára lelettek csiszolva aztán alapozó,2-3réteg festék.1réteg lakk.) Ennek a motornak gazdája is volt nem csak tulajdonosa. Bármilyen kérdése van hívjon, Hétköznap 15-óra után.A felujitásrol kb. 50db kép keszült.

ÉRDEKLŐDNI
telefonon egyeztetett helyszínen
telefon: 06202030529
nemtudom@gmail.com2
Figyelem!

Sok a becsületes hirdető, de sajnos sok a hiszékenységet kihasználó csaló is! Ha egy hirdetés telefonszáma nem elérhető, ha a hirdető irrálisan alacson áron hirdet, ha a hirdetés nincs rendesen kitöltve, az gyanakvásra adhat okot.

  • Ne utalj pénzt úgy, hogy nem láttad az autót/motort élőben is!
  • Ne küldj pénzt Western Union vagy egyéb készpénzküldő megoldással!
  • Ne utalj pénzt szállítócégeknek, hogy majd ők leszállítják, bármilyen szép is a honlapjuk!
Bevett csalási gyakorlat, hogy az eladó azt állítja, hogy a autót/motort magyarországról vásárolta, magyar rendszám van rajta, és majd az XY szállítócég leszállítja Magyarországra. És ne neki, hanem a szállítócégenk küld a pénzt, mert majd ő is akkor kapja meg, ha átvetted az autót/motort! Vigyázz a pénzedre, ne dőlj be!
YAMAHA DT 50, 1. kép
YAMAHA DT 50, 2. kép
YAMAHA DT 50, 3. kép
YAMAHA DT 50, 4. kép
YAMAHA DT 50, 5. kép
YAMAHA DT 50, 6. kép

 

www.használtmotor.hu - info@hasznaltmotor.hu - jogi közlemény - hirdetési árak - ©2005