Nyitólap
 

  Motor keresés
 

  Hirdetésfeladás
 

  SMS hirdetéskiemelés
 

  Állapotfelmérés
 

  Adásvételi minta
 

  Adásvétel ügyintézés
 

  Eredetvizsga
 

  Jogosítvány
 

  Ne vedd meg!
 

  Motorbontók
 

  Robogó alkatrészek
 

  Rendezvények
 

  Újmotor árak
 

  Kapcsolat
 

  Email
 

  Médiaajánló
 
   
h i r d e t é s
h i r d e t é s
PITBIKE EXPLORER 110 CROSS , 110,000 Ft

ÁLTALÁNOS
2009. 5.hó , 2.500 km,

MŰSZAKI ADATOK
4 ütemű, 107 ccm, 1 hengeres fekvő motor, hengerenként 2 szelepes, 14 Le léghűtés, 4 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,

LEÍRÁS
Sajnos kinőtte a gyerek a kis kedvencét. Teljesen üzemképes, rendszeresen karbantartott állapotban. 4 ütemű, léghűtéses,4 fokozatú, manuális váltóval ellátott rendkívül nyomatékos motor. A hátsó főfékhenger Kawasaki dugattyúval frissen felújítva. Önindítós, akkumulátor nélkül!(nincs rá szükség :) ) 12/14es kerékméret Teljesítményét tekintve nem egy 450es KTM, de nem is egy Simson! :) Szépséghibák a képeken láthatod, ezért ennyi- és nem több- az ára! Találhatsz nálam még komplett gyermek krosszfelszerelést: FOX protektoros krossznadrágot, (8.000,-) FOX krosszmezt (KXL mértű), (3.000,-) KTM mell- és gerincprotektort, (4.000,-) MOTOWELL-CAN krosszsisakot (S49-50 méretű), (5.000,-) és egy M-CAX krosszcsizmát 37-es méretben (4.000,-) A képek az alábbi linken tekinthetők meg: https://drive. Google.COM/folderview?id=0B5VNcFBaMiPhUl9jbElEalMwNUU&usp=sharing Abban az esetben, ha egyben mindent elviszel, az ár alkuképes. Hívj, és megegyezünk! :)

ÉRDEKLŐDNI
telefonon egyeztetett helyszínen
telefon: 70-324-8670
lkt81t@gmail.com
Figyelem!

Sok a becsületes hirdető, de sajnos sok a hiszékenységet kihasználó csaló is! Ha egy hirdetés telefonszáma nem elérhető, ha a hirdető irrálisan alacson áron hirdet, ha a hirdetés nincs rendesen kitöltve, az gyanakvásra adhat okot.

  • Ne utalj pénzt úgy, hogy nem láttad az autót/motort élőben is!
  • Ne küldj pénzt Western Union vagy egyéb készpénzküldő megoldással!
  • Ne utalj pénzt szállítócégeknek, hogy majd ők leszállítják, bármilyen szép is a honlapjuk!
Bevett csalási gyakorlat, hogy az eladó azt állítja, hogy a autót/motort magyarországról vásárolta, magyar rendszám van rajta, és majd az XY szállítócég leszállítja Magyarországra. És ne neki, hanem a szállítócégenk küld a pénzt, mert majd ő is akkor kapja meg, ha átvetted az autót/motort! Vigyázz a pénzedre, ne dőlj be!
PITBIKE EXPLORER 110 CROSS, 1. kép
PITBIKE EXPLORER 110 CROSS, 2. kép
PITBIKE EXPLORER 110 CROSS, 3. kép
PITBIKE EXPLORER 110 CROSS, 4. kép


 

www.használtmotor.hu - info@hasznaltmotor.hu - jogi közlemény - hirdetési árak - ©2005